Lütfen Javascripti Aktif Ediniz

HABERLER

img

Nildem Global, GBN Broker Ağında

Haber Tarihi: 21-01-2015

Nildem Global Sigorta Ve Reasürans Brokerliği, Türkiye Ve KKTC Bölgelerinde Hizmet Vermek Üzere GBN Brokerler Ağına Üye Oldu .

21 ocak 2015 – Nildem Global sigorta ve reasürans brokerliği, GBN Worldwide‘a Türkiye ve KKTC bölgelerinde hizmet vermek üzere üye olduğunu duyurmaktan mutluluk duyar. İstanbul merkezli bir aile şirketi olan Nildem Global 1992 yılından bu yana iş dünyasında olup, bireysel ve kurumsal müşterilerine büyüklüğüne bakmaksızın aynı değerde aracılık hizmeti vermektedir. Genel amacı zamanında, rekabetçi, maliyet etkin ve verimli bir şekilde sigorta ve reasürans çözümleri sunmaktır. Bunu Türk pazarı ve çeşitli reasürans piyasalarından çözümler bularak başarmaktadır.

Nildem Global ekibi niş ürünleri ve başkalarının yapmadığı işlerde çalışmayı sever. Belli başlı uzmanlıkları şunlardır:

  • Yangın & Kaza
  • Sağlık, Yaşam ve Emeklilik
  • İnşaat ve Mühendislik

Genel Müdür Elif Hazinedaroğlu’nun mesajı ;

”Nildem Global için GBN’ye katılmak ve ağ ortakları ile yeni iş yapmaya başlamak 2015 yılına başlamak için harika bir yol olmuştur.  Üyeler tarafından oluşturulan tüm uluslararası işlere değer vereceğiz ve takdir edeceğiz işler ne kadar büyük olursa olsun, şeffaf ve kaliteli hizmet sunmak için söz veriyorum“ dedi.