Lütfen Javascripti Aktif Ediniz

HABERLER

img

Nildem Global; 6. Boğaziçi Zirvesi’nin sigorta sponsoru oldu.

Haber Tarihi: 01-02-2016

Nildem Global; 80 ülkenin siyaset ve iş dünyasının önde gelen isimlerinin bir araya geldiği , 9-11 Aralık’ta geçekleştirilen  6. Boğaziçi Zirvesi’nin sigorta sponsoru oldu.

6. Boğaziçi Zirvesi, Daha Fazla Refah İçin Toplanıyor | NTV

Uluslararası İşbirliği Platformu tarafından, TİM ev sahipliğinde, bu sene 9-11 Aralık tarihlerinde 6.sı düzenlenen Boğaziçi Zirvesi, 80 ülkenin siyaset ve iş dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirdi.

Yoksulluğu yok etmek ve refah taban seviyesini büyütmek için sanattan spora, eğitimden enerjiye, teknolojiden ekonomiye her alanda yapılabilecek çalışmaların irdelendiği 6. Boğaziçi Zirvesi’nde bu yıl ayrıca Katar’daki yatırım fırsatları değerlendirildi. Beklenti Türkiye ile katılımcı ülkeler arasında 750 milyon dolarlık ön anlaşma imzalanması yönünde idi.

Uluslararası İş Birliği Platformu, bu yıl 6.sını düzenlediği Boğaziçi Zirvesi ile, Türkiye’nin gerçekleştireceği işbirliklerine katkı sağlamak amacıyla, 80 Orta Doğu, Kuzey Afrika, Türk Cumhuriyetleri, Asya, Avrupa, Amerika ve Balkan ülkesini bir araya getiriyor. Zirve, ekonomik, siyasi, bilimsel ve kültürel alanlarda sonuç odaklı diyalog yaratmak ve işbirliklerinin kurulmasını sağlamak üzere siyasetçileri, genç liderleri, iş dünyasını ve öncü girişimleri tek çatı altında topladı.